Ane-Kirstine Christiansen

Hvis jeg kunne give en lille smule viden til dig der læser dette ville du vide når jeg siger “Dorte hende vil jeg anbefale”, var du ikke vi tvivl om du havde valgt rigtigt med hende som hjælp i din værktøjskasse.

Jeg har arbejdet sammen  med Dorte inden hun blev coach og set hele forvandlingen, samt ved hvad livet har givet Dorte, hendes personlige erfaring kan ikke læres eller købes. Jeg tog chancen og lukkede Dorte ind i mit liv, da jeg også vidste at hun forstod på et dybere plan, og med de værktøjer hun nu yderligere har, er hun en cocktail der virkelig giver resultat ! Forståelse, træning og coaching.

Dorte er 100% nærværende og skræddersyr til den enkelte. Hvis du vælger Dorte skal du være klar til forandring ! Hun er den kvindelige udgave af Chris Macdonald… HUAHH!

Dorte er et kæmpe forbillede, jeg henter frem fra tankerne hvis tingene vælter, min guru.. selv her efter den hjælp jeg har fået, har jeg masser af redskaber med mig !

 Ane-Kirstine Christiansen, IT Customer Consultant

5 GRATIS videoer med trænings-øvelser, du kan lave allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag

5 gratis videoer med træningsøvelser du kan gå igang med i dag

Derudover har jeg en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation,

samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere. 

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This