Fra april 2015 til oktober 2015 blev jeg XX pakker margarine lettere og XX cm mindre – jeg fik kraveben og ”dutter” (læs muskler red.) på arme og ben.

Efter 4 børn og over 15 års pause fra ”mig tid”, besluttede jeg mig for at blive en så god udgave af mig selv som muligt, jeg ville være sund. Jeg havde prøvet utallige kure, selvhjælpsbøger og ”på-mandag-gør-jeg-det” aftaler med mig selv, for den ene gang efter den anden, at finde mig selv i sofaen med endnu en skål slik og en ”utrolig” god undskyldning for hvorfor jeg sad der.

I april 2015 startede jeg i et personligt coach forløb hos Dorte Ottesen – og mit liv har siden da ikke været det samme – og det gør overhoveder ikke noget tvært imod – jeg er glad og meget stolt af mig selv og dybt taknemmelig for mødet med Dortes dygtige trænere.

Fra skoven sprang ud til bladende faldt af træerne igen, trænede jeg minimum 2 gangen om ugen udenfor i alt slags vejr. Den friske luft, de mange forskellige øvelser og den store luksus af én personlig træners fulde opmærksomhed, krydret med coaching sessioner og vejninger hos Dorte, var den helt rigtige cocktail for mig.

Uden at være fanatisk men med masser af hårdt arbejde kom resultaterne stille og roligt. Det er så lækkert, at kunne holde ud at se billeder af sig selv, købe tøj der er for stort og at være med i aktiviteter sammen med ungerne, i stedet for, at være hende der kigger på.

At lave om på rutiner og får træning ind i en travl hverdag med job og familie er ikke let og det kommer ikke af sig selv, men hvis man bliver ved, så kommer resultaterne og de giver energi og overskud til endnu mere. Det allerbedste brændstof er oplevelsen af ”Yes – det kan jeg også” en træners ros eller opmuntring og så andre menneskers komplimenter.

Fra jeg stoppede hos Dorte før jul og indtil nu, har jeg holdt min træning ved lige i det lokale træningscenter, jeg er begyndt i en løbeklub og så kommer cyklen frem så ofte den kan dække det daglige transportbehov. Om 14 dage snupper jeg 10 ugers OUTDOOR bootcamp træning, denne gang på holdet i Tangkrogen – og jeg glæder mig helt vildt til lige at få et ekstra spark, jeg har nemlig fået nye ambitioner: Planen er at gå fra sund til sund og stærk – der skal flere ”dutter på arme og ben”.

Husk: ting kommer hverken af sig selv eller over natte, men hvis du er vedholden og har de rigtige mennesker omkring dig, så sker der ting og sager.

/Anja

5 GRATIS videoer med trænings-øvelser, du kan lave allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag

5 gratis videoer med træningsøvelser du kan gå igang med i dag

Derudover har jeg en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation,

samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere. 

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This