Ann-Marie Sørensen

Efter flere år med et meget travlt arbejdsliv og for lidt fokus på mit helbred var konsekvenserne for min krop, at jeg konstant havde smerter i ryggen, konstant var træt, havde dårlig selvtillid pga. min fysiske fremtræden og generelt havde mistet modet ifht. at lykkes med at komme i bedre form.

Da jeg havde født min søn, stod med endnu mere mave og havde gået til kiropraktor i 5 måneder, skulle der bare ske noget. Jeg valgte et 1:1 forløbet hos Dorte og jeg har ikke fortrudt.

Dorte har i forløbet motiveret mig, deltaget i min hverdags udfordringer og fået mig til at tro på, at jeg kan komme i mål med en sundere og stærkere krop. Derudover har jeg sat meget pris på, at Dorte har mærket efter, hvor jeg var i mit liv og har tilpasset sine “krav” til mit in-put og hele tiden har tilpasset mine forventnigner til out-puttet. Desuden har Dorte fået navnet “tante-træner” – fordi det har været muligt at have min søn med til træning og Dorte har underholdt, når luren har kikset.

Jeg er allerede blevet MEGET stærke, fået bedre selvtillid, en pænere krop og jeg er klar til selv at sikre de næste skridt i forløbet. Jeg vil med glæde anbefale Dorte som personlig træner.

Ann Marie Sørensen, 34 år og mor til Julian på 9 måneder

 

 

 

5 GRATIS videoer med trænings-øvelser, du kan lave allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag

5 gratis videoer med træningsøvelser du kan gå igang med i dag

Derudover har jeg en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation,

samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere. 

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This