Sundhedsmentor

jeg har gået vejen selv, nu hjælper jeg dig...

Coaching der skaber resultater!

Ønsker du

  • at komme igang med motion og fastholde i de gode vaner?
  • at give slip på dine dårlige vaner og spisemønstre?
  • at tabe de overflødige kilo een gang for alle?
  • at gøre noget rigtig godt for dig selv?
  • at få mere overskud i hverdagen?
  • at være mere for din familie?
  • at få mere selvværd?

Det er ikke kun en drøm – det kan blive din virkelighed! Med mig som din sundhedsmentor, vil du få en 100% sparringspartner der støtter dig hele vejen til mål.

Min helt store passion er at hjælpe netop dig med at finde frem til det fantastiske liv, som du drømmer om. At hjælpe dig til at få mere overskud og energi i hverdagen igennem motion og sundhed. Jeg vil yde mit absolut ypperste for at hjælpe dig til at bryde de dårlige vaner, og støtte dig i at få nogle gode og energiskabende nye vaner, der nemt kan integreres i en travl hverdag.

Nu har du en unik mulighed for at opnå en stærk krop, mental styrke og en kæmpe energiressource, der vil give dig et enormt overskud i hverdagen.

Livet er lige NU! Hvad venter du på?

Med mig som din mentor får du støtte, coaching, råd og vejledning.

I mine 1:1 sessioner bruger jeg coaching, hvor jeg stiller spørgsmål og du kommer selv med svaret. Jeg bruger også mentoring som består af sparring og gode råd, da jeg har gået vejen før og kender en genvej. Jeg kommer også med en masse gode konkrete tips, værktøjer og andet som jeg mener du kan bruge.

Min facon er empatisk, nysgerrig men også direkte – jeg er god til at se igennem “the bullshit” – undskyld mit sprog…

Jeg kalder en spade for en spade – og min erfaring fortæller mig at det gi’r resultater.

Jeg begyndte for et år siden i mit forløb hos Dorte. I starten var jeg skeptisk, tvivlende og usikker! hvordan skulle en fremmede kunne hjælpe mig med at løse de problemer jeg havde tumlet med i to år! Jeg ville SÅ gerne tabe mig de 16 kg jeg havde taget på i tiden efter fødslen af mit andet barn. Jeg havde inden da tabt 30 kg og prøvede med samme metode, uden held.

Så kom dagen hvor jeg kom til at snakke med Dorte og langsomt fik hun mig igang med små bitte skridt. Ikke noget stort og total revolutionerende. Fx morgenmaden, den blev skiftet ud med en anden end den jeg plejede. Derefter lidt motion: 4 min. gang og 1 min løb, gentaget 4 gange hver anden dag. Jeg følte jeg besteg bjerge og på INTET tidspunkt når jeg var høj over mine forandringer sagde Dorte andet end “godt gået” “super” “starten er altid de sværeste” og jeg svævede af lykke og anstrengte mig for at gør mere. Hun fortlte mig aldrig at andre overkommer mere, er stærkere eller at jeg sagtens kunne gøre det bedre.

Dorte formåde at hjælpe mig med at finde og huske alle de gode og rigtige ting jeg havde gjort førhen for at tabe mig og holde vægten, men ikke nok med det hun fik mig til at se at forandringen skulle komme inde fra mig. Det var min reaktioner og måde at forholde mig til omverden på jeg kunne ændre……ikke andres reaktioner på det jeg sagde, gjorde eller mente.

Dorte vejledte mig gennem en værdiafklaring og jeg fandt ud af at mange af mine gamle værdier havde ændret sig. At en del af dem var anderledes end min mands og hans familie…..MEN at det ikke gjorde at jeg var forkert. Jeg ser bare anderledes på nogen ting. Det gav mig mod på at undersøge og prøve at mærke hvordan andres værdier er og det tør jeg gøre fordi jeg ved hvad mine værdier er.

Gennem Dorte fik jeg kendskab til Debbie Ford og skyggeteori. Det har hjulpet mig med at se nogen af mine knap så attraktive sider i øjnene MEN jeg fik også øjene op for at det vi beundrer andre for måske også er sider vi selv besidder og det fik mig til at holde mere af de folk jeg beundrer, istedet for at misunde dem.

Dét har hjulpet mig meget og frigivet en masse energi til meget andet: jeg kom igen igang med at male, fandt frem til den lidt mere “care free” kvinde jeg var førhen. Hende som havde enormt overskud til at rumme andre og deres forskelligheder. Jeg fik igen øje på hvor min banehalvdel gik til og så er det meget nemmere at se hvad det er man vil og gøre det.

Idag er jeg 10 kg lettere og jeg ved hvad jeg bør og kan gør for at tabe mig og holde vægten. Falder jeg i? Ja vist men nu banker jeg ikke mig selv i hovedet for jeg falder aldrig helt af hesten. Idag løber jeg 5 km hver anden dag, uanset vejr og vind.

Idag tør jeg være mere sårbar og indrømme at jeg også nogen gange er både lille og smålig, vred og urimelig men jeg bliver mere og mere bevidst om hvornår og under hvilken forhold jeg bliver sådan og mere vigtig jeg ved hvordan jeg kommer ud af det.

Jeg er, og forbliver forhåbentlig ved med at være i denne process af selvudvikling.

Karina Tougaard Poulsen

Pædagog

Hvis jeg kunne give en lille smule viden til dig der læser dette ville du vide når jeg siger “Dorte hende vil jeg anbefale”, var du ikke vi tvivl om du havde valgt rigtigt med hende som hjælp i din værktøjskasse.

Jeg har arbejdet sammen  med Dorte inden hun blev coach og set hele forvandlingen, samt ved hvad livet har givet Dorte, hendes personlige erfaring kan ikke læres eller købes. Jeg tog chancen og lukkede Dorte ind i mit liv, da jeg også vidste at hun forstod på et dybere plan, og med de værktøjer hun nu yderligere har, er hun en cocktail der virkelig giver resultat ! Forståelse, træning og coaching.

Dorte er 100% nærværende og skræddersyr til den enkelte. Hvis du vælger Dorte skal du være klar til forandring ! Hun er den kvindelige udgave af Chris Macdonald… HUAHH!

Dorte er et kæmpe forbillede, jeg henter frem fra tankerne hvis tingene vælter, min guru.. selv her efter den hjælp jeg har fået, har jeg masser af redskaber med mig ! Ane-Kirstine Christiansen

IT Customer Consultant

5 GRATIS videoer med trænings-øvelser, du kan lave allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag

5 gratis videoer med træningsøvelser du kan gå igang med i dag

Derudover har jeg en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation,

samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere. 

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This