BOOTCAMP og MORGENTRÆNING hos Dorte O & TEAM

Din sikre vej til de resultater du ønsker!

8 ugers BOOTCAMP man/ons kl. 17

Opstart uge 11 (11/3-1/5 2019)
8 uger – 16 x træning
Træningstid: mandag og onsdag kl. 17.00

 

6 ugers MORGENTRÆNING tirsdag kl. 7

Opstart uge 10 (5/3 – 9/4 2019)
6 uger – 6 x morgentræning
Træningstid: tirsdag kl. 7.00

 

TRÆNING hos TEAM Dorte Ottosen

  • Altid effektiv, varieret, motiverende og hård HIIT træning
  • super dygtigere trænere, der hver gang sørger for at du yder dit max hver gang og når dine mål
  • professionel træning, hvor alle kan være med og alle bliver udfordret max
  • motiverende, sjovt og stærkt fællesskab og netværk med andre, som har de samme ønsker og udfordringer
  • mulighed for at tilkøb af coaching, kostvejledning og målinger med Inbody måler)
  • små hold med rigtig meget feedback og hands-on, næsten personlig træning
  • fælles forum på FB.

8 ugers BOOTCAMP man/ons kl. 18

Opstart uge 11 (11/3-1/5 2019)
8 uger – 16 x træning
Træningstid: mandag og onsdag kl. 18.00

 

6 ugers MORGENTRÆNING torsdag kl. 7

Opstart uge 10 (7/3 – 11/4 2019)
6 uger – 6 x morgentræning
Træningstid: torsdag kl. 7.00

 

HVOR TRÆNER VI?

“Dortes Sted” v. Aarhus Sundhedscenter / Aarhus Osteopati, Dalgas Avenue 2E, 8000 Aarhus C
Kom omklædt, husk indendørssko, håndklæde og drikkedunk. Der er toiletter og et omklædningsrum med brus.

LÆS MERE OM TEAM DORTEOTTOSEN HER

Det siger deltagerne om træningen

Jeg havde tårnhøje forventninger til bootcamp, fordi jeg havde fået anbefalet træningen og Dorte af flere. Jeg kan kun sige, at jeg har fået alt det jeg kom for og mere til. Tænk at man kan glæde sig til at slippe sofaen en mørk onsdag aften?!  Jeg troede ikke, jeg ville blive så hooked på så hård træning eller bidt af det kick og den glæde der følger. Dorte er den helt rette kombination af benhård træner og smittende energibundt. Jeg er stor fan :-) og  derfor fortsætter jeg også på næste hold – kan slet ikke lade vær’!

Line

Jeg er meget, meget glad for at træne sammen med dig og resten af holdet. Der er altid god stemning og masser af smil. Har ofte svært ved at laveøvelserne, får krampe konstant, kan ikke få bagdelen op osv, osv. Men det på trods, så glæder jeg mig hver uge til at komme af sted til træning. For mig er det er enormt trygt at være sammen med de samme piger hver gang.
Men vigtigst af alt, så er du rigtig god til at sende et smil og lidt opmuntring, når det er rigtig hårdt. Selvom jeg ikke siden de helt unge år, for alvor har været fysisk aktiv, og derfor har en krop der på ingen måder er i topform, så har jeg nu lært, at træning faktisk kan være både rart og sjovt. Din træning giver energi, overskud og glæde.

Birgitte

At træne med Dorte har gjort en markant forskel for mit velvære i det daglige! Jeg fik en prolaps i nakken for 4 år siden, og har været markant hæmmet af det fysisk! Men siden jeg begyndte at træne TRX ved bootcamp for kvinder, har jeg -7 9 13- ikke mærket smerte og jeg kan virkelig mærke, at min krop er blevet styrket! Er det ikke bare fantastisk og så er det SKØNNE KVINDER jeg træner sammen med ! Livet er sgu da en gave :-)

Trine

Jeg er SUPER begejstret for træningen. Det er skønt at blive mødt af en altid veloplagt og velforberedt træner – det smitter, tak for det, Dorte:-) Personligt mærker jeg større velvære og energi, ligesom jeg kan mærke min tidligere styrke vender tilbage i større grad. Glæder mig til at vi IKKE stopper:-) Og så er det jo et fantastisk sted at mødes med nye og gamle skønne ansigter:-)

 

Marlene

God energi, tro på egen styrke, godt samvær som gør det meget letter at komme af sted på et tidspunkt hvor sofaens kalden kan virke ret insisterende. Dejligt at træningen altid er varieret.

Iben

Jeg er SÅ glad for træningen, det har virkelig gjort en forskel for mig både fysisk og psykisk. Jeg er stærkere, og jeg har et helt andet overskud. Det er noget, jeg gør for mig, men det gavner alle i min hverdag! Det afgørende er en fantastisk træner og skønne træningskolleger, det er det, der får mig afsted – også når sofaen lokker! :)

Sidsel

BOOTCAMP - Dortes Sted

Vigtigt!

Din plads er først din, når pengene er overført. Din betalte bootcamp er kun gyldig i den periode den er købt til. Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene. Du kan dog videregive/sælge din plads til anden side, hvis du skulle blive forhindret. Betalingen finder sted umiddelbart efter din tilmelding. Er du forhindret i at deltage i en træning, er det ikke muligt at få pengene refunderet, eller flytte sin træning til en anden periode. Ej heller hvis du bliver skadet. 

Gratis tips til en sundere hverdag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere.

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This