Jesper Bork

Efter utallige tilløb til at komme igang med træning, kost omlægning og en generel sundere livsstil kom jeg til erkendelsen om; Jeg skulle have hjælp.

Og det må jeg så sandelige sige, at jeg har fået i Dorte. For mig har det været vigtigt, at kunne finde og vedligeholde motivationen gennem de hårde timer i trænings lokalet, samt på landevejen. Jeg har altid været typen som lynhurtigt kom i superform tabte mig de ønskede kilo og så tog det hele på igen – faktisk har det været en fast rutine i de sidste 10 år.

Jeg er fast besluttet på, at dette skal være slut. Nu skal træning være en fast del af en ny sundere livsstil, og her har jeg så indset at jeg bliver nødt til at få professionel hjælp, ikke kun til pisk i træningen men også til at vende min tankegang gennem forståelse for min situation og coaching.

Det er fedt at bruge et par timer ugentligt med en person, der har hele værktøjskassen i orden, dvs. både mestrer det mentale og det fysiske, og som forstår at håndtere mig og udvikle mig til at nå mine mål.

På 4 måneder har jeg tabt 8 kg, øget min muskelmasse samt ikke mindst fået masser af ny energi. Det bedste er tanken om de fremskridt jeg kan opnå i de næste 4 måneder – det giver motivation og gør at jeg bliver ved, falder jeg i, ved jeg at Dorte er klar med både pisk og gulerod.

Dorte er ikke kun hamrende dygtig til sit job, hun er også rigtig behagelig at være sammen med, og denne kombination gør at jeg hver uge glæder mig til at komme træning.

Jesper Bork, Category Manager Sports division, Dansk Supermarked

 

5 GRATIS videoer med trænings-øvelser, du kan lave allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag

5 gratis videoer med træningsøvelser du kan gå igang med i dag

Derudover har jeg en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation,

samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere. 

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This