Kathryn

Hvorfor bruge en personlig træner? Hvis man vil tabe sig eller komme i form skal man bare tage sig lidt sammen. Lyder det bekendt? Det er i hvert fald det stemmen i mit hoved har sagt til mig i mange år. Men et voksen liv som overvægtig og en BMI, der ikke har været under 30 i 15 år har endelig fået mig til at indrømme at jeg kan åbenbart ikke ”bare tage mig sammen”. Hvis jeg kunne, havde jeg gjort det for længst.

Nu var tiden kommet. Tid til at indrømme at jeg har brug for hjælp. Brug for en til at vejlede og motivere mig. Og valget faldt på Dorte. Hun virket reelt, fagligt dygtig og troværdig. Vigtigste af alt for mig, virkede hun som om at hun kunne forstå at, som mor til to og fultidsstuderende, har jeg ikke mulighed for at dedikere hele mit liv til dette projekt. Så mødtes vi og udearbejdet mine mål: at tabe mig 9 kilo og lære at løbe 5 km. Små mål måske, men en start.

Jeg kan kun komme med rosende ord om mit forløb med Dorte. Hun var virkelig god til at motivere mig, både med opmuntrende ord og lidt ”tough love” når det var nødvendigt. Når sofaen og småkagerne kaldt, kunne jeg høre Dortes stemme sige ”Hvad vil du? Hvad får du ude af at gøre det?” Hendes tilgang med personlig træning men også coaching, så jeg arbejdede med mine tanker omkring mad og træning, var lige det jeg havde brug for. Motivationen holdt for første gang, og med hendes hjælp har jeg nået mit mål, og jeg er ikke færdig med projektet endnu.

Hvis du har brug for en til at inspirere og motivere dig til at lave om på dit liv og finde en sundere, gladere dig frem, er Dorte lige denne kvinde du søger.

 

Kathryn (34 år)

 

 

Lifechanging. A cliché I know but I can’t think of a better way to describe the effect meeting and training with Dorte Ottosen has had for me. I have been overweight practically my entire adult life and while I have lost weight before it has never lasted long. After 2 children and with a hectic schedule, I had more than enough excuses as to why I couldn’t train today, or why I deserved that extra piece of chocolate. But I hated what I saw in the mirror and more than that, I hated the example I was setting for my kids.

So I took the bull by the horns and admitted that I was never going to manage to change things on my own. I needed professional help. And that is exactly what Dorte gave me. With her mixture of personal training, mental coaching, encouraging words and a swift kick up the backside when needed, I have reached the goals I set myself (to lose 9 kg and be able to run 5 km).

If you are looking for a personal trainer because you want to change the way you exercise, or like me, want exercise and a healthy diet to be a natural part of your life rather than a project, than I strongly recommend you contact Dorte as soon as you can. Your life will only be better for it.

Kathryn (34)

 

5 GRATIS videoer med trænings-øvelser, du kan lave allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag

5 gratis videoer med træningsøvelser du kan gå igang med i dag

Derudover har jeg en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation,

samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere. 

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This