Katja Bjørn

“Jeg havde forsøgt at komme ind i en god og vedholdende rytme med træning. Både for at komme over forskellige gamle skader og for at få et psykisk overskud til en meget travl hverdag.  Desuden skulle jeg kunne præstere en del fysisk krævende film optagelser i foråret.

I januar havde jeg ikke trænet eller dyrket anden form for motion i over et halvt år.  Jeg har vel været mere eller mindre passiv medlem af et fitnesscenter i 4 år.

Så jeg valgte at få en personlig træner / tovholder, for at forpligtige mig til at møde op til træning mindst en gang om ugen og for at blive vejledt grundigt mht skader. Jeg købte Dortes BootCamp1:1 som både indeholder træning og coaching.

nu er det næsten maj, jeg har trænet to gang om ugen med Dorte i 3 måneder.

Det har været en fantastisk rejse ind i nogle helt nye vaner, hvor motion og træning har fast plads i kalenderen. Følelsen af velvære og mere og mere kropslig styrke og dermed også psykisk styrke har givet mig lyst til mere træning, så nu træner jeg også selv 2 gange om ugen.

Sidegevinst til den gode vane, min stærke krop og faktisk meget mere psykisk overskud er : stramme lår og glat hud :-) ”
Katja Bjørn, Kunstner

5 GRATIS videoer med trænings-øvelser, du kan lave allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag

5 gratis videoer med træningsøvelser du kan gå igang med i dag

Derudover har jeg en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation,

samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere. 

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This