Kunderne siger

 Det siger deltagerne om BOOTCAMP FOR KVINDER

 • Jeg er SUPER begejstret for træningen. Det er skønt at blive mødt af en altid veloplagt og velforberedt træner – det smitter, tak for det, Dorte:-) Personligt mærker jeg større velvære og energi, ligesom jeg kan mærke min tidligere styrke vender tilbage i større grad. Glæder mig til at vi IKKE stopper:-) Og så er det jo et fantastisk sted at mødes med nye og gamle skønne ansigter:-)
  – Marlene 
 •  Jeg er SÅ glad for træningen, det har virkelig gjort en forskel for mig både fysisk og psykisk. Jeg er stærkere, og jeg har et helt andet overskud. Det er noget, jeg gør for mig, men det gavner alle i min hverdag! Det afgørende er en fantastisk træner og skønne træningskolleger, det er det, der får mig afsted – også når sofaen lokker! :)
  – Sidsel
 • At træne med Dorte har gjort en markant forskel for mit velvære i det daglige! Jeg fik en prolaps i nakken for 4 år siden, og har været markant hæmmet af det fysisk! Men siden jeg begyndte at træne TRX ved bootcamp for kvinder, har jeg -7 9 13- ikke mærket smerte og jeg kan virkelig mærke, at min krop er blevet styrket! Er det ikke bare fantastisk og så er det SKØNNE KVINDER jeg træner sammen med ! Livet er sgu da en gave :-)
  – Trine
 • Jeg havde tårnhøje forventninger til bootcamp, fordi jeg havde fået anbefalet træningen og Dorte af flere. Jeg kan kun sige, at jeg har fået alt det jeg kom for og mere til. Tænk at man kan glæde sig til at slippe sofaen en mørk onsdag aften?!  Jeg troede ikke, jeg ville blive så hooked på så hård træning eller bidt af det kick og den glæde der følger. Dorte er den helt rette kombination af benhård træner og smittende energibundt. Jeg er stor fan :-) og  derfor fortsætter jeg også på næste hold – kan slet ikke lade vær’!
  – Line
 • Farvel lændesmerter – goddag energi, styrke, velvære! Bonus: “a room of one’s own” i et suverænt selskab;-) – Anna
 • Energisk og motiverende. Boost til livsstilsændring/motionsvaner. Resultatorienteret og målbart. Middel til sundhed og velvære.
  – Maja
 • Pulsen op, sved på panden, energi og ikke mindst en snert af ” guns” TRX rock:-)
  – Camilla
 • God energi, tro på egen styrke, godt samvær som gør det meget letter at komme af sted på et tidspunkt hvor sofaens kalden kan virke ret insisterende. Dejligt at træningen altid er varieret.
  – Iben
 • Energi, velvære, tilfredsstillelse, selvværd og godt humør
  – Trine
 • Jeg er meget, meget glad for at træne sammen med dig og resten af holdet. Der er altid god stemning og masser af smil. Har ofte svært ved at laveøvelserne, får krampe konstant, kan ikke få bagdelen op osv, osv. Men det på trods, så glæder jeg mig hver uge til at komme af sted til træning. For mig er det er enormt trygt at være sammen med de samme piger hver gang.
  Men vigtigst af alt, så er du rigtig god til at sende et smil og lidt opmuntring, når det er rigtig hårdt. Selvom jeg ikke siden de helt unge år, for alvor har været fysisk aktiv, og derfor har en krop der på ingen måder er i topform, så har jeg nu lært, at træning faktisk kan være både rart og sjovt. Din træning giver energi, overskud og glæde.
  – Birgitte

 

Læs flere referencer her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 GRATIS videoer med trænings-øvelser, du kan lave allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag

5 gratis videoer med træningsøvelser du kan gå igang med i dag

Derudover har jeg en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation,

samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere. 

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This