Louise Opprud Jakobsen

Dorte har gjort en forskel i flere forskellige områder af mit liv. Hun har hjulpet mig professionelt igennem en “styrke-uddannelse” der har gjort at jeg selv i fremtiden kan træne på et andet teknisk niveau – lettere, bedre, mere sikkert og med flere resultater hurtigere. Derudover så har hun givet mig det ekstra gear af energi jeg har behov for med en krævende og travl karriere. Dorte har hjulpet mig med at optimere mine spisevaner, vejledt i præcis hvilke vitaminer og tilskud jeg skulle tage – og hvilke metoder jeg skulle bruge for at se de resultater jeg ønskede, hurtigst. Ud over at være enormt dygtig og professionel – så er Dorte også bare dejlig at træne sammen med: hun har den energi der gør at man kommer afsted de ekstra grange om ugen der giver de resultater man ønsker sig!!

Louise Opprud Jakobsen, Organizational Innovation Lead, Innovation Lab A/S


5 GRATIS videoer med trænings-øvelser, du kan lave allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag

5 gratis videoer med træningsøvelser du kan gå igang med i dag

Derudover har jeg en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation,

samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere. 

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This