Træning har altid været en stor del af min hverdag og ikke mindst medvirket til min trivsel og velvære. Jeg har en idé om, at træning og motion er ligeså godt for hovedet som for resten af kroppen. Det er med til at give mig et boost i hverdagen og jeg vil være glad for at kunne give denne positive energi videre til andre, der også har brug for den.

Selv dyrker jeg fitness og danser swing og rocknroll – træning og motion skal ikke altid kun være en pligt. Det skal også være sjovt, skabe mere kropskonktakt og give mere overskud i hverdagen.

På baggrund af min igangværende uddannelse, som fysioterapeut, og andre kurser har jeg både erfaring med individuel træning og holdtræning til klienter med forskellige udgangspunkter og mål. Jeg vil have fokus på at se den enkelte person i træningen.

  • Fitnessinstruktør ved Nordjyllandsidrætshøjskole (foreningsfitness – DGI, DIF + overbygning) (2015)
  • Spinningsinstruktør ved Nordjyllandsidrætshøjskole (2015)
  • Bachelor i fysioterapi ved VIA University College (2016 -)
  • Massør ved Fysioterapeutuddannelsen (2016)
  • Holdinstruktør ved VIA University College (2016)
Maria Conradsen

Personlig Træner og holdunderviser, TEAM Dorte Ottosen

Min helt store passion er sundhed. Sundhed betyder for mig, at man har det godt både fysisk og psykisk. Min tilgang til træning handler derfor ikke kun om kondition og styrke. Det at være aktiv handler for mig om at finde balance i både krop og sind.

Selv løber jeg, går mange ture, træner funktionel træning og har brugt de sidste otte år på at udforske forskellige yogaformer. Desuden går jeg meget op i kostens påvirkning af kroppens balance.

Gennem mine uddannelser har jeg erfaring med både individuel træning og holdtræning for klienter med mange forskellige udgangspunkter. Jeg kommer til at have hold i funktionel træning og yoga. Herudover kan jeg bookes til personlig træning, hvor min interesse for og erfaring med samspillet mellem kost og fysisk aktivitet vil være med til at støtte dig i at opnå dine mål.

 

  • Kostvejleder med speciale i vægttab ved AT Work (2014)
  • Bachelor i fysioterapi ved VIA University College (2016-)
  • Massør ved Fysioterapeutuddannelsen (2016)
  • Holdinstruktør ved VIA University College (2016)
  • Yogalærer ved Yogauddannelsen i Aarhus (2017)
Christine Borring

Personlig træner og holdunderviser, TEAM Dorte Ottosen

Gratis tips til en sundere hverdag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere.

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This