Er du klar til din helt egen forvandling?

8 ugers eksklusivt turboforløb

MED MIG SOM DIN PERSONLIG TRÆNER OG MENTOR JA TAK, BOOK NU!

At få det liv du ønsker, og føle dig hjemme i din egen krop handler ikke bare om træningprogrammer og kostplaner

 

Hvis du ønsker virkelig forandring, skal du gøre noget andet, end du plejer. Det er det, du kommer til at arbejde på sammen med mig. 

Det er en total transformation. Det er intensivt!

Efter et personligt forløb hos mig, vil livet aldrig være det samme igen!

Du vil være klædt på til at håndtere de udfordringer der altid er i livet, uden at gå på kompromis med dig selv, din krop og din sundhed.

Du siger farvel til overspisning og overvægt.

Du siger farvel til en træt og slidt krop.

Du får redskaberne, fysisk og mentalt til at holde et højt energiniveau, som der skal til ved al forandring. Livet er høj energi!

Det er et forløb for dig,

der føler du sidder fast. Du har en masse gode intentioner, men du får ikke gjort, … det du gerne vil. Du er skuffet over dig selv, fordi du sidder fast. De negative tankemønstre styrer dig, og du har svært ved at komme fri.

… der har mistet motivationen. Du træner eller har trænet et stykke tid. Du har svært ved at komme afsted til træning eller bare komme igang med træning. Du mangler måske noget inspiration og et kærligt spark bagi.

… der gerne een gang for alle vil have en sund livsstil, en stærk krop, tabe de overflødige kilo og komme i dit livsform.

… der har indset at hvis du skal træne, så du have en seriøs træner med en god plan. En ægte sparringspartner, der sørger for at træningen er top effektiv og sjov, en coach der skubber og støtter hele vejen, og sørger for variation, så det aldrig er kedeligt.

Uforpligtende afklaringssamtale

Det er vigtigt at der er en god kemi, når man skal arbejde så tæt sammen. Derfor er det et krav med en samtale med mig, før vi tager næste skridt.

Vi aftaler et tidspunkt og mødes face to face eller på ZOOM.

Læs alle referencer
" Jeg synes, at det har været et supergodt forløb. Det gik ret hurtigt op for mig, at det sådan set ikke var de 4 kilo, som jeg fokuserede på, om end jeg da gerne vil tabe 4 kilo, men i stedet for var det coachingforløbet og de følels ..."
- Vibse
" Jeg har tabt mig 6 kilo på 4 uger – helt vildt.? Faktisk er hun på 8 kilo nu ultimo maj (red).
Jeg var bange for, at det ville gå, som det plejer. Nemlig at jeg ikke kunne tabe mig. Men det modsatte skete. Jeg er også ko ..."
- Susanne
" Efter flere år med et meget travlt arbejdsliv og for lidt fokus på mit helbred var konsekvenserne for min krop, at jeg konstant havde smerter i ryggen, konstant var træt, havde dårlig selvtillid pga. min fysiske fremtræden og generelt ..."
- Ann Marie Sørensen, 34 år og mor til Julian på 9 måneder

8 ugers intensiv transformation kun for dig

Individuelt forløb, kun for dig! Denne transformation er et 8 ugers intensivt turboforløb, hvor vi kombinerer coaching, kost principper og personlig træning.

Både kosten, dit mentalefokus og træningen følges nøje af mig som din træner og coach. Fundamentet for en vellykket livsstilsændring er nemlig, at kost, træning og mindset hænger sammen.

Forløb:
Dit forløb tager dig fra dit udgangspunkt til et helt nyt niveau.

Vi starter med en 2 timers KickAss coachsession. Det er vigtigt med en god start. Vi skal vide, hvor du er lige nu. Vi skal være knivskarpe på hvor du vil hen, hvad vil du opnå, hvilket niveau ønsker du i dit liv. Først da kan vi planlægge detaljerne i rejsen derhen.

Efter vores første session er du ikke i tvivl om hvor du skal hen, hvorfor det er vigtigt og det skal være nu, samt detaljerne for hvordan du kommer derhen. Du har et “kort” – GPS koordinatorne til dit nye liv.

2 gange om ugen træner du med mig. Her gennemgår vi din mentale status,  træner dagens program. Vi får justeret programmet til. En cocktail, der vil ændre din formkurve progressivt over de 8 uger.

Mit 8 ugers intensive turboforløb er et individuelt forløb, der starter den dag, du er klar, og lige præcis der, hvor du befinder dig – uanset hvor det er:

Dig, der har været i form og gerne vil tilbage.
Dig, der vil i endnu bedre form end du allerede er.

Og ikke mindst dig, der er klar til at tage ansvar og “gøre arbejdet” for at få det liv du drømmer om.

Jeg har kun få kvinder i dette forløb ad gangen. Det giver mig mulighed for at dedikere mig 100% til dig, så du får det, du har behov for.

Er du klar?

Du skal være klar på at arbejde intenst med dig selv, dine vaner, mønstre, tanker, overbevisninger, værdier og regler.

Du skal turde se dig selv dybt i øjnene. Måske du mærker, at du ikke er glad og tilfreds, der hvor du er lige nu. Du skal være klar til forandring, åben og nysgerrig for at lære nyt. Du skal også være disciplineret og vedholdende.

Hvad skal du forvente?
I dette forløb kommer du hele vejen rundt i dit liv – 360 grader. Din fysiske krop, dit mentale mindset, dine relationer, karriere, økonomi og spiritualitet. Forløbet giver dig den fysiske krop, mindset, overskud og energi, du drømmer om.

Du får evnen til at handle og agere på de intentioner, du får. Ikke bare tænke på og drømme om alt det, du ønsker at gøre – Du får det gjort!

Jeg er meget nærværende og dybdegående, når jeg arbejder med mennesker. Jeg mærker mennesker. Jeg lader dig ikke hoppe over, hvor gærdet er lavest.
Jeg støtter og opmuntrer dig til at gå hele vejen, også selv om det kan gøre ondt.

Jeg forvandler kvinder gennem tryghed, nærvær, indsigt, arbejde intenst med kroppen. Det er metoder, der virker. Du skal stole på mig og processen.

Glæd dig til 

 • Intensiv og transformerende opstarts workshop
 • Fri adgang til mit Online vægttabsforløb DeSidste10™ (værdi kr. 9.997)
 • Ugentlig Q&A online coaching via Zoom
 • 16 x fysisk træning med mig (2 x om ugen)
 • Fri adgang til holdtræning i Studiet (værdi kr. 3.497)
 • Fri adgang til mit arkiv med træningsvideoer
 • Adgang til fælles lukket community gruppe på FB
 • Målinger på Inbodymåler og screening (fedt%, muskelmasse mm)


Udover ovenstående får du selvfølgelig også en start-pakke fyldt med lækkerier

Luksus Startpakke

 • Super lækker drikkedunk med logo fra Ayaida – Dansk bæredygdighed. Holder vandet koldt i 24 timer og varmt i 12.
 • Bæredygdig stofpose med logo
 • Topkvalitets kosttilskud der støtter din krop i din transformation

Kom i gang - ring mig venligst op!