Bliv den stærkeste og sundeste udgave af dig selv!

Personlig Træning, der giver dig den krop du ønsker! Individuel personlig træning til dig, der ønsker resultater nu. Du er fokuseret og målrettet og er committet til at “do the work”.

“Jeg planlægger den mest effektive og afvekslende træning der passer til dit mål.

Jeg motiverer dig hele vejen i mål.”

Det er til dig…

… der har mistet motivationen. Du træner eller har trænet måske i forvejen. Du har svært ved at komme afsted til træning eller bare komme igang med træning. Du mangler måske noget inspiration og et kærligt spark bagi. Det kan være du har et mål om at løbe et ½ eller hel marathon, men mangler lige lidt sparring.

… der gerne een gang for alle vil have en sund livsstil, en stærk krop, tabe de overflødige kilo og komme i dit livsform.

… der har indset at hvis du skal træne, så skal det være sammen med en coach, der sørger for at træningen er top effektiv og sjov, en coach der motivere hele vejen og sørger for variation så det aldrig er kedeligt.

Gratis afklaringssamtale

Det er altid muligt at få en gratis samtale med mig om hvilken træning / model der passer til dig og dit behov. Vi aftaler et tidspunkt og mødes face to face.

Læs alle referencer
" Dine ydelser er det smarteste jeg har brugt tid og penge på nogensinde. Jeg har et liv, en krop, et sind – du hjælper mig til at blive den bedste version af mig selv. Jeg har forsøgt mange ting, men din tilgang er det som fungerer. ..."
- Arne Kleven, Partner i HR Mæglerne
" Jeg er meget, meget glad for at træne sammen med dig og resten af holdet. Der er altid god stemning og masser af smil. Har ofte svært ved at laveøvelserne, får krampe konstant, kan ikke få bagdelen op osv, osv. Men det på trods, så gl ..."
- Birgitte
" Pulsen op, sved på panden, energi og ikke mindst en snert af ” guns” TRX rock:-) "
- Camilla

Kom i gang - ring mig venligst op!