Bliv den stærkeste og sundeste udgave af dig selv!

Personlig Træning, der giver dig den krop du ønsker! Individuel personlig træning til dig, der ønsker resultater nu. Du er fokuseret og målrettet og er committet til at “do the work”.

“Jeg planlægger den mest effektive og afvekslende træning der passer til dit mål.

Jeg motiverer dig hele vejen i mål.”

Det er til dig…

… der har mistet motivationen. Du træner eller har trænet måske i forvejen. Du har svært ved at komme afsted til træning eller bare komme igang med træning. Du mangler måske noget inspiration og et kærligt spark bagi. Det kan være du har et mål om at løbe et ½ eller hel marathon, men mangler lige lidt sparring.

… der gerne een gang for alle vil have en sund livsstil, en stærk krop, tabe de overflødige kilo og komme i dit livsform.

… der har indset at hvis du skal træne, så skal det være sammen med en coach, der sørger for at træningen er top effektiv og sjov, en coach der motivere hele vejen og sørger for variation så det aldrig er kedeligt.

Gratis afklaringssamtale

Det er altid muligt at få en gratis samtale med mig om hvilken træning / model der passer til dig og dit behov. Vi aftaler et tidspunkt og mødes face to face.

Læs alle referencer
" Dine ydelser er det smarteste jeg har brugt tid og penge på nogensinde. Jeg har et liv, en krop, et sind – du hjælper mig til at blive den bedste version af mig selv. Jeg har forsøgt mange ting, men din tilgang er det som fungerer. ..."
- Arne Kleven, Partner i HR Mæglerne
" Jeg er meget, meget glad for at træne sammen med dig og resten af holdet. Der er altid god stemning og masser af smil. Har ofte svært ved at laveøvelserne, får krampe konstant, kan ikke få bagdelen op osv, osv. Men det på trods, så gl ..."
- Birgitte
" Pulsen op, sved på panden, energi og ikke mindst en snert af ” guns” TRX rock:-) "
- Camilla

12 ugers intensiv bootcamp kun for dig

Individuel træning, kun for dig! New You Kickoff Bootcamp er et 6 ugers intensivt forløb, hvor vi kombinerer coaching, kostvejledning og personlig træning.

Både kosten, dit mentalefokus og træningen følges nøje af mig som din træner og kostvejleder. Fundamentet for en vellykket livsstilsændring er nemlig, at kost og træning hænger sammen.

Forløb:
Dit forløb tager udgangspunkt i dit nuværende niveau og livssituation.

Vi starter med en coachsession og fitnesstest. Her får vi lagt en strategi for dine mål og en plan for de 12 uger. Vi laver en fitnesstest, så vi har udgangspunktet.

Med hjem får du en præcis køreplan for, hvordan du griber opgaven an samt det træningsprogram, du skal gennemføre 2-3 gange om ugen på egen hånd.

Én gang om ugen mødes du med mig. Her gennemgår vi din mentale status, kostdagbog og træner dig godt igennem med justering, motivation og gode råd. En cocktail, der vil ændre din formkurve progressivt over de 12 uger.

“New You Kick-Off BOOTCAMP’  er et individuelt forløb, der starter den dag, du er klar, og lige præcis der, hvor du befinder dig – uanset hvor det er:
Dig, der har været i form og gerne vil tilbage i den, dig, der vil i endnu bedre form end du allerede er og ikke mindst dig, der drømmer om at komme det for første gang i dit liv. Er du klar?

Din coach og træner Dorte Ottosen
din investering i din forvanding kr. 25.000 kr.

 

New You Kickoff Bootcamp er et 12 ugers intensivt forløb, hvor vi kombinerer coaching, kostvejledning og personlig træning.

Både kosten og træningen følges nøje af mig som din træner og kostvejleder. Fundamentet for en vellykket livsstilsændring er nemlig, at kost og træning hænger sammen.

Forløb:
Dit forløb tager udgangspunkt i dit nuværende niveau og livssituation.

Vi starter med en coachsession og fitnesstest. Her får vi lagt en strategi for dine mål og en plan for de 12 uger. Vi laver en fitnesstest, så vi har udgangspunktet.

Med hjem får du en præcis køreplan for, hvordan du griber opgaven an samt det træningsprogram, du skal gennemføre to gange om ugen på egen hånd. Én gang om ugen mødes du med mig, hvor vi gennemgår din kostdagbog og træner dig godt igennem med justering, motivation og gode råd. En cocktail, der vil ændre din formkurve progressivt over de 12 uger.

Over de 12 uger sender vil du løbende få feedback og opdateringer på din strategi, Det betyder, at du vil blive holdt på sporet – og til ilden – hele tiden.

Også i forhold til din kalender er der tale om et skræddersyet program. “New You Kick-Off BOOTCAMP’  er et individuelt forløb, der starter den dag, du er klar, og lige præcis der, hvor du befinder dig – uanset hvor det er: Dig, der har været i form og gerne vil tilbage i den, dig, der vil i endnu bedre form end du allerede er og ikke mindst dig, der drømmer om at komme det for første gang i dit liv. Er du klar?

Din coach og træner Dorte Ottosen
din investering i din forvanding kr. 25.000 kr.

 

Kom i gang - ring mig venligst op!