5 spørgsmål til Dorte O

Hvad er din træningsfilosofi, personligt og for dine kunder?

Jeg siger altid; det er ikke hvor længe du træner, men hvor hårdt. Basalt set handler det ikke om at lave 1½ time eller 1 times træning om dagen, det handler om at gå efter høj intensitet og total muskeltræthed – hvilket er meget vigtigt. Kvalitet fremfor kvantitet.


Hvis man er i tvivl , hvad skal hver styrketræning session så indeholde?

Du skal arbejde med primær muskelgrupper – Bryst, ryg, baller , lår – forside og bagside. Disse muskelgrupper er fedtforbrændingsmuskler.


Hvad med cardio-/kredsløbstræning?

Hvis du skal lave cardio-/kredsløbstræning mest effektiv, er der nogle forskellige måder at gøre det på. Du kan lave høj-intensitets intervaltræning (HIIT high intensity interval training), som er 20 minutters cardio før styrketræning. Eller du kan lave cardio acceleration, som er styrketræning med indlagt cardio interval 1-2 min mellem sets.


Hvem beundrer du mest?

Der er flere, men een af dem er Chris Macdonald. Han er fantastisk til at kommunikere sundhed på en let forståelig og sjov måde – lige til at integere i hverdagen.


Hvad er det, du tilbyder dine kunder?

Jeg hjælper mine klienter til at finde frem til netop det fantastiske liv de drømmer om. Ved at have fokus på det mentale, motion og kost, opnår de mere overskud og energi i hverdagen. Med det som fundament, kan de være mere autentiske, være mere for sig selv og for andre. Mit primær fokus er det mentale, hvor jeg vha coaching hjælper klienten til at komme ind til kernen af evt. forhindringer – bryde mønstre. Når målet er sat, motivationen i top og forhindringerne ryddet af vejen, laver jeg trænings- og evt. kostplan sammen med klienten. Det handler om at bryde de dårlige vaner og skabe nogle nye gode og energiskabende vaner, der nemt kan integeres i en travl hverdag.

 

Hvad venter du på?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom i gang - ring mig venligst op!