Backpacker og blævreflæsk

Så er det nu…

oz06Jeg husker tydeligt den dag hvor jeg bestemte mig for, at nu var det nu! Nu skulle de sidste kg altså væk! (det var før jeg fik alle mine børn)

Jeg var 28 – backpacker og vejede 8 kg for meget. Jeg var ikke muskuløs, der var bare for meget fedt. Jeg sad sammen med min kæreste i en bus på vejen op af østkysten i Australien.

Jeg kunne mærke fedtet omkring taljen hoppe op og ned, når bussen ramte noget ujævnt. Det var mega ubehageligt. Jeg følte slet ikke, at jeg passede i min krop. Jeg havde indtil da, måske halvhjertet prøvet at komme af med kiloene, men det var først lige der i bussen, at det bare var NOK! Nu skulle der ske noget!

J E G B L E V  T O P M O T I V E R E T

Så snart bussen stoppede, susede jeg til den nærmeste boghandel. Jeg købte en kalorietabel og en notesbog hvor jeg kunne føre journal. I løbet af de næste 4 måneder tabte jeg de 8 kg. Jeg kom ned på min drømmevægt. MIT WHY var så stort, at intet kunne flytte mit fokus. Jeg noterede, hvad jeg spiste, løb og trænede, hvor jeg kunne komme til det.

Da jeg kom hjem til Danmark igen, var jeg bare en lækker slank str. 36. Jeg kunne købe alt det tøj jeg ville. Det sad bare godt… Det var bare så befriende endelig at have nået målet.

H V A D  M O T I V E R E R  D I G ?

Hvad er det du drømmer om? Hvad gør dig glad? Hvordan vil det være for dig at være i den bedste og skarpeste udgave, stærk, masser af energi, tonede muskler, og masser af smil. Ønsker du at få mere overskud, blive gladere og stråle igen?

Der er 2 måneder til sommerferien. Det er nu, du skal sætte ind, hvis du skal nå at smide de sidste 4-6 kg og komme i superform.

  • faste og fyldige baller
  • tonede arme
  • flad mave
  • god kondition
  • energi og overskud

DU  E R  T O T A L S K A R P

i badetøjet på stranden i sommerferien – ja denne sommerferie 2015!

Mit team og jeg tilbyder dig den helt rette coaching og træning, som kan gi’ dig de ønskede resultater.

LOVE, PEACE & LUNGES
Dorte & Team

 

 

Kom i gang - ring mig venligst op!