Ctrl+Alt+Delete

Ctrl+Alt+Delete – Reset – Rebootdorte-skriver-blogindlæg

I skrivende stund sidder jeg på Koh Mak på et lille familieejet sted – Big Easy hedder det. Jeg er af sted med familien i hele 3 uger. Det er totalt laid back beachcomber stil. Det er en meget hyggelig hytte vi bor i, og restauranten er lige på stranden. Vi startede med luksus på Koh Chang i 10 dage, hvor vi bare dasede, badede, trænede og hyggede. En tur på elefantryg er det også blevet til.

Her på Koh Mak, kan man næsten ikke andet end dase. I dag har vi dog været lidt aktive og været på Kajaktur ud til Koh Rayang, som ligger bag den ø, I kan se på billedet bag mig. Det er så afslappende, at jeg får hævede ben 🙂

Før ferien blev mit arbejdsliv reset. Jeg indgik en fratrædelsesaftale med mit faste job igennem 7½ år. Meget underlig følelse bare sådan lige sige farvel. Det har været en spændende og skøn rejse sammen med nogle helt fantastiske mennesker. Dem vil jeg savne big time!! Jeg har arbejdet med IT siden 1995 – nu står den på noget helt andet, men også lidt nørdet, bare i en anden branche.

Nu – et nyt kapitel – som fuldtidsselvstændig Coach og Personlig træner. Det føles godt – det føles rigtigt. Jeg er overbevist om, at det bliver en fantastisk rejse. Jeg har det sidste år arbejdet som selvstændig, dog ikke fuldtid. Jeg glædes hverdag over de dejlige mennesker jeg har mødt på min coachvej – so fare! Jeg har de mest fantastiske og dedikerede klienter, der gør deres bedste for at nå deres mål og jeg støtter dem 100% – hele vejen i mål!

En gang imellem skal vi bare re-bootes, have nyt batteri og have vores firmware opdateret. Jeg har trykket på Ctrl+Alt+Delete i mit liv. Hvem siger man skal blive i samme job forever? Eller samme branche? Det handler om at føle efter, er jeg på rette spor? Hvordan har jeg det indeni?

Når jeg kommer hjem fra denne fantastiske, energiskabende og fuldstændig afslappende ferie – vil jeg nyde min nye tilværelse som 100% Coach og Personlig Træner. Jeg vil hjælpe alle dem, der har brug for et spark bagi til at komme igang med at leve det liv de fortjener og drømmer om!ctrl+alt+del

Lever du, det liv du drømmer om? Eller er du blot mellemtilfreds?

Hvornår trykker du på Ctrl+Alt+Delete i dit liv?

 

God Påske!
Dorte

 

 

Kom i gang - ring mig venligst op!