Endelig….

Velkommen til min blog…..

Datoen siger 1. december og jeg er officielt igang! Jeg glæder mig at at skrive om mine passioner – nemlig coaching og sundhed.

Det føles lidt ligesom da jeg var barn, og det var Jul. Jeg glædede mig til hver eneste dag i december. Det gør jeg også i år. Grunden til jeg glæder mig er dog ikke pakkekalenderen men at jeg har fået en hel anderledes  hverdag. Det startede i maj 2011, da jeg startede hos Manning Inspire på Coachuddannelsen. Det var et nyt kapitel i mit liv. Nu er jeg Business- og Life Coach, med speciale i sundhed. Min mission er at hjælpe dig til at få de gode vaner som motion og sund kost ind i dit liv, og støtte dig til at holde ved, indtil du bare ikke kan lade være.

Vi kender vist alle de Nytårsforsæt der aldrig bliver til noget. Vi melder os ind i fitnesscenteret, men efter 3-4 uger er motivationen væk og undskyldningerne vælter ud af os. Jeg har ikke tid, det gør ondt, jeg skal til fest, kollegaen gav kage på arbejde, det er besværligt at skære grønsager, det er dyrt. Vi begynder at løbe, men har alle mulige regler for hvornår vi kan gøre det. Det skal i hvertfald være tørvejr, ikke under 10 grader, kan kun løbe i de gode gamle slidte løbetights, som tilfældigvis er til vask, kan ikke løbe efter jeg har spist, ikke løbe for sent, ikke for tidligt o.s.v.

Vi afspiller den samme dårlige film oppe i hovedet om hvor forfærdelig en lidelse det er at komme igang. Samtidig bliver vi bombardert dagligt med hvor godt vi har af at motionere: vores logiske tankegang bliver bedre, vores indlæringsevne stiger markant, humøret stiger, vi lever længere, får en bedre alderdom, bedre potens, bedre alt muligt – Det kan simpelthen kun gå for langsomt med at komme igang.

Mere energi – giver overskud – mere overskud – giver mere tilfredshed med sig selv og glæde – glæde du kan give til din familie og mennesker omkring dig – glæde du får tilbage

SE at få lettet R…. fra sofaen og kom igang. Jeg står klar til at støtte dig hele vejen til at få de nye gode vaner indarbejdet i dit liv! Det er aldrig for sent. og husk:

Den bedste træning er den der bliver gjort…

Skal 2012 være året, hvor du rent faktisk nåede dine mål?… eller ønsker du bare at drømme videre? kontakt mig på 51541601 til en gratis snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Glædelig 1. december
Dorte Ottosen
Sundhedscoach

Kom i gang - ring mig venligst op!