Er livet ikke bare herligt?


Jeg er lige kommet hjem efter en fantastisk dag. Først 3 timer sammen med en fantastisk fotograf og makeup artist. Vi “skød” billeder til min hjemmeside. Hvor var det sjovt at prøve. Jeg må sige, de kunne trylle… Jeg glæder mig til at se resultatet – ja og I får jo også lov at se med senere…

Herefter coachede jeg 4 af vore seje medlemmer i SEIERFITNESS LIVSSTILSCLUB. Sikke fantastiske mennesker – sikke en masse potentiale. Det fylder mig med energi og overskud at være en del af deres rejse hen mod deres mål. Livet giver mening for mig når jeg coacher – I LOVE IT!!

I kender det sikkert godt. Når I laver noget I virkelig brænder for. Man glemmer tid og sted, sult og tørst. Laver du noget du brænder for? Hvad får dig op af stolen – ”helt op at ringe”? Hvornår har du sidst været begejstret? Er det længe siden? Prøv at afsæt 30 min hver dag, hvor du fokusere på noget som du virkelig interesserer dig for, og se hvad det gør ved dit humør…

Her er hvad der får mig ”helt op at ringe” SEIERFITNESS LIVSSTILSCLUB som vi lige har skudt i gang med hold 1. Jeg har udviklet et koncept, hvor den enkelte bliver tilbudt dels noget individuelt rådgivning, men også noget fælles sammen med gruppen. Vi støtter op på 4 fronter; individuel coaching, kostvejledning, træningsvejledning af personlig trænger samt fællestræning med gruppen. Der er fuld fokus på den enkeltes mål.

SEIERFITNESS LIVSSTILSCLUB tilbyder dig muligheden for at blive den bedste og sundeste udgave af dig!
– Et opstartsmøde med coach, kostvejleder og personlig træner inkl. test og måling
– 2 x fællestræning pr. uge sammen med holdet 2 x egen træning med individuel træningsplan lavet af personlig træner
– 3 x individuelle coachingsessioner (opstart, medio, afslutning)
– 1 x individuel kostvejledning og kostplan (opstart)
– 1 x kostworkshop for holdet (midtvejs)
– Ugentlige målinger af vægt og fedtprocent
– Afslutningsworkshop med coach, kostvejleder og personlig træner inkl. test og måling

Hvad går det så lige ud på?
Du får et spændende og sjovt forløb på 8 uger sammen med max 9 andre i SEIERFITNESS LIVSSTILSCLUB. Vi tager udgangspunkt i DINE MÅL og sammen med en lille gruppe, får du støtte til træning, kost, motion og ikke mindst indsigt i hvorfor du måske førhen har spændt ben for dig selv. Du får en masse støtte og hjælp til at få og vedholde de nye gode vaner!

Træning
Du får super sjov, alsidig og ikke mindst effektiv træning sammen med holdet 2 gange om ugen. Vi anbefaler at du, udover fællestræningen, træner 1-2 gange, men det er selvfølgelig op til dig. Hvis du ønsker det, laver du et træningsprogram sammen med den personlig træner. Du er også meget velkommen til at gå på de timer vi tilbyder på holdplanen.

Kost
Du får en individuel kostvejledning med kostvejleder. Sammen planlægger i din helt egen plan, hvor intet er forbudt. Det er utrolig vigtigt at planen passer lige netop til dit mål og at den nemt kan integreres i din hverdag. Du får lækre, nemme og spændende madopskrifter. Midtvejs vil kostvejlederen lave en workshop, hvor der tages udgangspunkt i gruppens ønsker og udfordringer.

Coaching
Du får muligheden for hele 3 coachingsessions med mig som coach. Sammen finder vi dit specifikke mål. Du bliver skarp på dine evt. forhindringer. Du finder ind til dit ”HVORFOR” – din motivation for at gøre det. Sammen laver vi en plan for hvordan du får og fast holder nye gode og sunde vaner.

Vi støtter dig hele vejen igennem! Det er DIN enestående chance for at ændre din LIVSSTIL én gang for alle!

Vores mål er at du når dine!
Kontakt mig på livsstil@seierfitness.dk  og hør hvornår det næste hold starter. Jeg holder løbende infomøder. Tjek datoer her www.seierfitness.dk  eller find SEIERFITNESS på Facebook.
Kærlig hilsen

Dorte Ottosen
Sundhedscoach

Kom i gang - ring mig venligst op!