Kan man være sårbar og powerkvinde på samme tid?

Skrevet af gæsteblogger Ann Sofie Bækgaard, Sofieb

“Væk fra hovedet og ned i kroppen. Og dén stilhed. Nærmest magisk. Og rørende” – Majbritt Mikkelsen

Tænk…

…hvis alle kvinder gav sig selv lov til at nyde og være i kroppen, fordybe sig i bevægelserne og nå til netop det, som MajBritt beskriver her foroven… stilheden, der er nærmest magisk og rørende.

Jo, det kan lade sig gøre, hvis du tør give slip… Give dig hen. Og åbne lidt op for sårbaheden…
For i bevægelserne er der stilhed og i stilheden er der bevægelse. Og når du er lige dér – så er du ikke andre steder. Og DET er power.
Personlig power.
For så er du ikke i gang med drama, vasketøj, to-do-lister og alt muligt andet. Larmen i hovedet er væk. Der er stille…
Så er du i dig. I nuet. Du står fast. Du mærker.
Og din krop elsker det.
Den kommer langsomt ned i tempo. Ud i krogene. Bliver blødgjort samtidig med, at den bliver gennemarbejdet helt inde fra kernen og ud. Du bliver stærk. Du bliver sårbar. Du bliver feminin. Du bliver powerfull!
Og bonus er den flotte talje og kropsholdning. Jow, det skal IKKE nødvendigvis gøre ondt for at gøre godt, men det må godt være flydende, lækkert og feminint. For kvinder skal også huske at ære og nære den feminine krop.
FemininFitness er for alle. Også for dig, der er stresset. Og dig, der har skavanker. Dig der er kommet op i alderen og dig, der er ung.
FemininFitness er det, der gjorde, at jeg selv vågnede op og pludselig begyndte at tage vare på mig selv. Passe på mig selv i stedet for at slide på mig selv og min krop.
Når jeg underviser i femininfitness forkæler jeg mig selv, og det kan nærmest være terapeutisk for mig.
Du skulle tage at prøve det – hvis du tør.
Det er et koncept, som jeg har udviklet og forfinet henover årene – og det bliver formidlet af de skønneste sårbare instruktører. Bl.a. Kristiane som underviser FemininFitness hos Dorte i Højbjerg v. Aarhus.

Giv det en chance – du vil ikke fortryde det. Tværtimod. Du bliver afhængig.

Du kan også booke et 8 ugers Femininfitness forløb hos Dorte Højbjerg fra fredag den 13. januar->

Og hvis du er i København. Eller kender nogen, der er. Så send dem endelig ud til mig. Jeg har mit eget lille feminine fitness studio: StudioB i Søborg, København. Her har jeg blandt andet en Ladies Club med holdtræning for kvinder. Se mere her: www.sofieb.dk/ladies-club/
Du skal være velkommen til en gratis prøvetime en dag. Smid en besked på mail@sofieb.dk <3 Så reserverer jeg en plads til dig.
Kærligst Ann Sofie

Kom i gang - ring mig venligst op!