Læs selv hvad de andre siger…

 

Vibse

Jeg synes, at det har været et supergodt forløb.

Det gik ret hurtigt op for mig, at det sådan set ikke var de 4 kilo, som jeg fokuserede på, om end jeg da gerne vil tabe 4 kilo, men i stedet for var det coachingforløbet og de følelser og tanker, som opstod, mens vi havde vores sessioner.

Og efter hver eneste session, følte jeg mig virkelig opløftet og med meget gå-på-mod. Dette er en følelse, som jeg også arbejder på at bevare hver eneste dag. Og det kunne jeg ikke uden de værktøjer, som du har givet mig.

Det, som også slog mig, var at alle deltagere var så åbne omkring dem selv og ikke mindst dig, Dorte, bruger dig selv, så alle kan forstå, hvad du taler om. Hvilket også gjorde, at jeg selv åbnede op.

Jeg må sige, at jeg synes, det er ret seje kvinder alle sammen.

Jeg kan klart sige, at jeg blev udfordret på min comfort zone, og det har været ret godt for mig. Og så, vil jeg helt sikkert ikke ”slå mig selv i hovedet” mere, men fokusere på, hvad jeg har, og hvad jeg kan kontrollere.

Mit liv skal være på mine præmisser og ønsker, hvilket jeg træner mig selv i hver eneste dag.

Derfor vil jeg helt sikkert anbefale at de, som måtte have brug for det, deltager i et forløb hos dig. De 4 kilo eller mere er jo kun en sidegevinst. Jeg har fået så meget mere med i bagagen, som jeg bruger hver eneste dag.

Vibse

Susanne

Jeg har tabt mig 6 kilo på 4 uger – helt vildt.? Faktisk er hun på 8 kilo nu ultimo maj (red).
Jeg var bange for, at det ville gå, som det plejer. Nemlig at jeg ikke kunne tabe mig. Men det modsatte skete.

Jeg er også kommet i gang med yoga hver morgen, også selv om jeg er træt.

Det absolut største har været, at jeg fik redskaber, som har hjulpet mig helt utroligt.

Planlæg 24 timer frem og lav selv din madplan samt belønningen med glaskuglerne.

Planlægningen gør at jeg kun har været sulten få gange. Dortes undervisning har været meget givende. Feks. Begrebet ”glasloftet i forhold til selvsabotage, og viden om hvad der sker i kroppen, når fedtet giver slip.

Jeg vil anbefale forløbet til dem ønsker at tabe sig.

Susanne

Lene

Ved at deltage på Dortes Bootcamp, har jeg fået meget mere styrke og velvære i kroppen.

Jeg kan (næsten) spise, hvad jeg vil, uden at tage på. Jeg har mødt en masse dejlige kvinder. Jeg føler en kæmpe glæde ved at træne, og jeg bliver ved.

Det mest fantastiske ved træningen, er den energi og engagement, du giver til os. Det gør, at vi lige giver den en tand mere.

Jeg anbefaler Dortes træningsfælleskab til alle kvinder i min alder, fordi det giver livskvalitet.

Lene

Birgitte

Jeg er meget, meget glad for at træne sammen med dig og resten af holdet. Der er altid god stemning og masser af smil. Har ofte svært ved at laveøvelserne, får krampe konstant, kan ikke få bagdelen op osv, osv. Men det på trods, så glæder jeg mig hver uge til at komme af sted til træning. For mig er det er enormt trygt at være sammen med de samme piger hver gang.
Men vigtigst af alt, så er du rigtig god til at sende et smil og lidt opmuntring, når det er rigtig hårdt. Selvom jeg ikke siden de helt unge år, for alvor har været fysisk aktiv, og derfor har en krop der på ingen måder er i topform, så har jeg nu lært, at træning faktisk kan være både rart og sjovt. Din træning giver energi, overskud og glæde.

Birgitte

Trine

Energi, velvære, tilfredsstillelse, selvværd og godt humør

Trine

Iben

God energi, tro på egen styrke, godt samvær som gør det meget letter at komme af sted på et tidspunkt hvor sofaens kalden kan virke ret insisterende. Dejligt at træningen altid er varieret.

Iben

Camilla

Pulsen op, sved på panden, energi og ikke mindst en snert af ” guns” TRX rock:-)

Camilla

Maja

Energisk og motiverende. Boost til livsstilsændring/motionsvaner. Resultatorienteret og målbart. Middel til sundhed og velvære.

Maja

Anna

Farvel lændesmerter – goddag energi, styrke, velvære! Bonus: “a room of one’s own” i et suverænt selskab;-)

Anna

Line

Jeg havde tårnhøje forventninger til bootcamp, fordi jeg havde fået anbefalet træningen og Dorte af flere. Jeg kan kun sige, at jeg har fået alt det jeg kom for og mere til. Tænk at man kan glæde sig til at slippe sofaen en mørk onsdag aften?!  Jeg troede ikke, jeg ville blive så hooked på så hård træning eller bidt af det kick og den glæde der følger. Dorte er den helt rette kombination af benhård træner og smittende energibundt. Jeg er stor fan 🙂 og  derfor fortsætter jeg også på næste hold – kan slet ikke lade vær’!

Line

Trine

At træne med Dorte har gjort en markant forskel for mit velvære i det daglige! Jeg fik en prolaps i nakken for 4 år siden, og har været markant hæmmet af det fysisk! Men siden jeg begyndte at træne TRX ved bootcamp for kvinder, har jeg -7 9 13- ikke mærket smerte og jeg kan virkelig mærke, at min krop er blevet styrket! Er det ikke bare fantastisk og så er det SKØNNE KVINDER jeg træner sammen med ! Livet er sgu da en gave 🙂

Trine

Sidsel

Jeg er SÅ glad for træningen, det har virkelig gjort en forskel for mig både fysisk og psykisk. Jeg er stærkere, og jeg har et helt andet overskud. Det er noget, jeg gør for mig, men det gavner alle i min hverdag! Det afgørende er en fantastisk træner og skønne træningskolleger, det er det, der får mig afsted – også når sofaen lokker! 🙂

Sidsel

Marlene

Jeg er SUPER begejstret for træningen. Det er skønt at blive mødt af en altid veloplagt og velforberedt træner – det smitter, tak for det, Dorte:-) Personligt mærker jeg større velvære og energi, ligesom jeg kan mærke min tidligere styrke vender tilbage i større grad. Glæder mig til at vi IKKE stopper:-) Og så er det jo et fantastisk sted at mødes med nye og gamle skønne ansigter:-)

Marlene

Mai

Da jeg søgte på nettet efter personlige trænere, var det vigtigt for mig, at finde en person, jeg kunne identificere mig med – og som ikke bare var en hårdt pumpet fitnessmaskine, der skulle stå og råbe mig ind i hovedet med et stopur i hånden. Dorte er pisse dygtig, hun er skarp og sjov at træne sammen med og er samtidig en god coach og menneskekender. Jeg har haft det så sjovt under min bootcamp – jeg er blevet presset til det yderste, har løbet, pumpet, løftet, svedt og grinet. Det har været helt kanon, og jeg savner det allerede. Dorte Ottosen – du har mine allerbedste anbefalinger!

Mai, 34 år, mor til datter på 2 år.

Louise Opprud Jakobsen

Dorte har gjort en forskel i flere forskellige områder af mit liv. Hun har hjulpet mig professionelt igennem en “styrke-uddannelse” der har gjort at jeg selv i fremtiden kan træne på et andet teknisk niveau – lettere, bedre, mere sikkert og med flere resultater hurtigere. Derudover så har hun givet mig det ekstra gear af energi jeg har behov for med en krævende og travl karriere. Dorte har hjulpet mig med at optimere mine spisevaner, vejledt i præcis hvilke vitaminer og tilskud jeg skulle tage – og hvilke metoder jeg skulle bruge for at se de resultater jeg ønskede, hurtigst. Ud over at være enormt dygtig og professionel – så er Dorte også bare dejlig at træne sammen med: hun har den energi der gør at man kommer afsted de ekstra grange om ugen der giver de resultater man ønsker sig!!

Louise Opprud Jakobsen, Organizational Innovation Lead, Innovation Lab A/S

Katja Bjørn

Jeg havde forsøgt at komme ind i en god og vedholdende rytme med træning. Både for at komme over forskellige gamle skader og for at få et psykisk overskud til en meget travl hverdag.  Desuden skulle jeg kunne præstere en del fysisk krævende film optagelser i foråret.

I januar havde jeg ikke trænet eller dyrket anden form for motion i over et halvt år.  Jeg har vel været mere eller mindre passiv medlem af et fitnesscenter i 4 år.

Så jeg valgte at få en personlig træner / tovholder, for at forpligtige mig til at møde op til træning mindst en gang om ugen og for at blive vejledt grundigt mht skader. Jeg købte Dortes BootCamp1:1 som både indeholder træning og coaching.

nu er det næsten maj, jeg har trænet to gang om ugen med Dorte i 3 måneder.

Det har været en fantastisk rejse ind i nogle helt nye vaner, hvor motion og træning har fast plads i kalenderen. Følelsen af velvære og mere og mere kropslig styrke og dermed også psykisk styrke har givet mig lyst til mere træning, så nu træner jeg også selv 2 gange om ugen.

Sidegevinst til den gode vane, min stærke krop og faktisk meget mere psykisk overskud er : stramme lår og glat hud 🙂

Katja Bjørn, Kunstner

Kathryn

Hvorfor bruge en personlig træner? Hvis man vil tabe sig eller komme i form skal man bare tage sig lidt sammen. Lyder det bekendt? Det er i hvert fald det stemmen i mit hoved har sagt til mig i mange år. Men et voksen liv som overvægtig og en BMI, der ikke har været under 30 i 15 år har endelig fået mig til at indrømme at jeg kan åbenbart ikke ”bare tage mig sammen”. Hvis jeg kunne, havde jeg gjort det for længst.

Nu var tiden kommet. Tid til at indrømme at jeg har brug for hjælp. Brug for en til at vejlede og motivere mig. Og valget faldt på Dorte. Hun virket reelt, fagligt dygtig og troværdig. Vigtigste af alt for mig, virkede hun som om at hun kunne forstå at, som mor til to og fultidsstuderende, har jeg ikke mulighed for at dedikere hele mit liv til dette projekt. Så mødtes vi og udearbejdet mine mål: at tabe mig 9 kilo og lære at løbe 5 km. Små mål måske, men en start.

Jeg kan kun komme med rosende ord om mit forløb med Dorte. Hun var virkelig god til at motivere mig, både med opmuntrende ord og lidt ”tough love” når det var nødvendigt. Når sofaen og småkagerne kaldt, kunne jeg høre Dortes stemme sige ”Hvad vil du? Hvad får du ude af at gøre det?” Hendes tilgang med personlig træning men også coaching, så jeg arbejdede med mine tanker omkring mad og træning, var lige det jeg havde brug for. Motivationen holdt for første gang, og med hendes hjælp har jeg nået mit mål, og jeg er ikke færdig med projektet endnu.

Hvis du har brug for en til at inspirere og motivere dig til at lave om på dit liv og finde en sundere, gladere dig frem, er Dorte lige denne kvinde du søger.

Kathryn 34 år

Karina T. Poulsen

Jeg begyndte for et år siden i mit forløb hos Dorte. I starten var jeg skeptisk, tvivlende og usikker! hvordan skulle en fremmede kunne hjælpe mig med at løse de problemer jeg havde tumlet med i to år! Jeg ville SÅ gerne tabe mig de 16 kg jeg havde taget på i tiden efter fødslen af mit andet barn. Jeg havde inden da tabt 30 kg og prøvede med samme metode, uden held.

Så kom dagen hvor jeg kom til at snakke med Dorte og langsomt fik hun mig igang med små bitte skridt. Ikke noget stort og total revolutionerende. Fx morgenmaden, den blev skiftet ud med en anden end den jeg plejede. Derefter lidt motion: 4 min. gang og 1 min løb, gentaget 4 gange hver anden dag. Jeg følte jeg besteg bjerge og på INTET tidspunkt når jeg var høj over mine forandringer sagde Dorte andet end “godt gået” “super” “starten er altid de sværeste” og jeg svævede af lykke og anstrengte mig for at gør mere. Hun fortlte mig aldrig at andre overkommer mere, er stærkere eller at jeg sagtens kunne gøre det bedre.

Dorte formåde at hjælpe mig med at finde og huske alle de gode og rigtige ting jeg havde gjort førhen for at tabe mig og holde vægten, men ikke nok med det hun fik mig til at se at forandringen skulle komme inde fra mig. Det var min reaktioner og måde at forholde mig til omverden på jeg kunne ændre……ikke andres reaktioner på det jeg sagde, gjorde eller mente.

Dorte vejledte mig gennem en værdiafklaring og jeg fandt ud af at mange af mine gamle værdier havde ændret sig. At en del af dem var anderledes end min mands og hans familie…..MEN at det ikke gjorde at jeg var forkert. Jeg ser bare anderledes på nogen ting. Det gav mig mod på at undersøge og prøve at mærke hvordan andres værdier er og det tør jeg gøre fordi jeg ved hvad mine værdier er.

Gennem Dorte fik jeg kendskab til Debbie Ford og skyggeteori. Det har hjulpet mig med at se nogen af mine knap så attraktive sider i øjnene MEN jeg fik også øjene op for at det vi beundrer andre for måske også er sider vi selv besidder og det fik mig til at holde mere af de folk jeg beundrer, istedet for at misunde dem.

Dét har hjulpet mig meget og frigivet en masse energi til meget andet: jeg kom igen igang med at male, fandt frem til den lidt mere “care free” kvinde jeg var førhen. Hende som havde enormt overskud til at rumme andre og deres forskelligheder. Jeg fik igen øje på hvor min banehalvdel gik til og så er det meget nemmere at se hvad det er man vil og gøre det.

Idag er jeg 10 kg lettere og jeg ved hvad jeg bør og kan gør for at tabe mig og holde vægten. Falder jeg i? Ja vist men nu banker jeg ikke mig selv i hovedet for jeg falder aldrig helt af hesten. Idag løber jeg 5 km hver anden dag, uanset vejr og vind.

Idag tør jeg være mere sårbar og indrømme at jeg også nogen gange er både lille og smålig, vred og urimelig men jeg bliver mere og mere bevidst om hvornår og under hvilken forhold jeg bliver sådan og mere vigtig jeg ved hvordan jeg kommer ud af det.

Jeg er, og forbliver forhåbentlig ved med at være i denne process af selvudvikling.

Karina Tougaard Poulsen, Pædagog

Helene

Dorte har coachet undertegnede, under færdiggørelsen af hendes uddannelse til coach hos Sofia Manning i efteråret 2011. Dorte har en rolig, imødekommende og lyttende facon, er meget fleksibel, og har en objektiv tilgang, som kan være befordrende, når man har brug for hjælp til at se tingene oppefra og objektivt.Under processen har Dorte givet mig nogle konkrete værktøjer til at få bedre overblik over situationen og – ikke mindst – mine tanker, ønsker og mål.

Dorte har også formået at løfte mig, når jeg var nede i en periode af mit liv, hvor jeg var under et voldsomt pres pga. en personalesag, som jeg – mest af alt uberetttiget – havde fået på halsen. – Det var ikke nogen nem opgave for en ny coach. Men Dorte kunne bære det!

Helene

Arne Kleven

Dine ydelser er det smarteste jeg har brugt tid og penge på nogensinde. Jeg har et liv, en krop, et sind – du hjælper mig til at blive den bedste version af mig selv. Jeg har forsøgt mange ting, men din tilgang er det som fungerer.

Arne Kleven, Partner i HR Mæglerne

Ann-Marie Sørensen

Efter flere år med et meget travlt arbejdsliv og for lidt fokus på mit helbred var konsekvenserne for min krop, at jeg konstant havde smerter i ryggen, konstant var træt, havde dårlig selvtillid pga. min fysiske fremtræden og generelt havde mistet modet ifht. at lykkes med at komme i bedre form.

Da jeg havde født min søn, stod med endnu mere mave og havde gået til kiropraktor i 5 måneder, skulle der bare ske noget. Jeg valgte et 1:1 forløbet hos Dorte og jeg har ikke fortrudt.

Dorte har i forløbet motiveret mig, deltaget i min hverdags udfordringer og fået mig til at tro på, at jeg kan komme i mål med en sundere og stærkere krop. Derudover har jeg sat meget pris på, at Dorte har mærket efter, hvor jeg var i mit liv og har tilpasset sine “krav” til mit in-put og hele tiden har tilpasset mine forventnigner til out-puttet. Desuden har Dorte fået navnet “tante-træner” – fordi det har været muligt at have min søn med til træning og Dorte har underholdt, når luren har kikset.

Jeg er allerede blevet MEGET stærke, fået bedre selvtillid, en pænere krop og jeg er klar til selv at sikre de næste skridt i forløbet. Jeg vil med glæde anbefale Dorte som personlig træner.

Ann Marie Sørensen, 34 år og mor til Julian på 9 måneder

Ane-Kirstine Christiansen

Hvis jeg kunne give en lille smule viden til dig der læser dette ville du vide når jeg siger “Dorte hende vil jeg anbefale”, var du ikke vi tvivl om du havde valgt rigtigt med hende som hjælp i din værktøjskasse.

Jeg har arbejdet sammen  med Dorte inden hun blev coach og set hele forvandlingen, samt ved hvad livet har givet Dorte, hendes personlige erfaring kan ikke læres eller købes. Jeg tog chancen og lukkede Dorte ind i mit liv, da jeg også vidste at hun forstod på et dybere plan, og med de værktøjer hun nu yderligere har, er hun en cocktail der virkelig giver resultat ! Forståelse, træning og coaching.

Dorte er 100% nærværende og skræddersyr til den enkelte. Hvis du vælger Dorte skal du være klar til forandring ! Hun er den kvindelige udgave af Chris Macdonald… HUAHH!

Dorte er et kæmpe forbillede, jeg henter frem fra tankerne hvis tingene vælter, min guru.. selv her efter den hjælp jeg har fået, har jeg masser af redskaber med mig !

Ane-Kirstine Christiansen, IT Customer Consultant

Kom i gang - ring mig venligst op!