Hvem er Dorte O og TEAM?

 

9Min mission er, at få så mange som muligt til at tage deres krop og sundhed alvorligt. Vi har kun et liv, og det skal helst være så godt som overhoved muligt. Ofte er det vores sundhed, der bliver sat nederst på listen, når vi har travlt, og livet bliver hårdt. Det er faktisk ikke så svært, som vi nogle gange prøver at bilde os selv ind.

Det skal være slut med at sætte dig selv nederst på prioritetslisten, hvor familie, arbejde, rengøring, studie og meget mere kommer først.
Nu er det tid til, at DU kommer først. GI’ dig selv noget kærlighed og omsorg! Ikke mere snak om at komme i form – ACTION NU!

AT GIVE MENNESKER ET KÆRLIGT SPARK BAGI ved hjælp af EFFEKTIV, VARIERET og SJOV TRÆNING + POWERFULD COACHING – Det er det, jeg kan tilbyde dig! DET ER MIN MISSION!

Er du klar til forandring?

Jeg kan selvfølgelig ikke gøre det alene – derfor har jeg et fantastisk team af personlige trænere, coaches og motivatorer, som hjælper mig.

Hvem er Dorte O?
Jeg er cheftræner og indehaver af dorte ottosen coaching. Jeg er 49 år, kæreste med Henrik, 3 børn: Christian, 17 år, Frida, 14 år, Laura, 11 år og 2 bonusbørn: Mikkel, 23 år og Mathias 20 år) Jeg er selvstændig Coach og Personlig Træner, inden for sundhed, vægttab og træning. Jeg har base hos Aarhus Osteopati / Aarhus Sundhedscenter, Dalgas Avenue 2E, 1. sal. 8000 Aarhus C (indgang til højre for Fitnessworld)

Jeg hjælper mennesker med at bliver en sundere, stærkere og mere powerfuld udgave af sig selv både fysisk og mentalt. Vi skal kunne spille på alle tangenter for at leve fuldt ud.

Jeg driver virksomheden dorte ottosen coaching, hvor vi bl.a. tilbyder BOOTCAMP forløb for hold og individuelt. Vi tilbyder også forskellige træningsworkshops og kurser. Vi arbejder primært i Aarhus området. Er du fra Københavnsområdet – skal du ikke fortvivle – kig under samarbejdspartnere længere nede på siden.

 

Vision
Min vision er at motivere og inspirere mennesker til et liv i balance – igennem en sundere hverdag.  Det er min overbevisning, at en stærk og sund krop er fundamentet for, at vi er i balance med os selv, og dermed har overskud til at være noget for os selv og andre

 Mit arbejdsliv

 • siden 2013 100% selvstændig Sundhedsmentor, Motivator og Personlig Træner (Aarhus området)
 • Bootcamps, Small Group Bootcamps mm. i Aarhus

jobs/erfaring

 • Personlig Træner og holdinstruktør, SEIERFITNESS, Aarhus C. (mar. 2012 – juli 2015)
 • Feedbacker på coachuddannelsen, Manning Inspire
 • Head of Operations & HR, intern coach, EDI-Soft Danmark, Aarhus V. (okt. 2005 – apr. 2013)
 • BodyPUMP instruktør og sundhedscoach, SATS Nørreport, Aarhus C. (sept. 2000 – febr. 2012)  
 • Helpdesk Coordinator, Martin Professional A/S, Aarhus N. (jan 2003 – sept 2005)
 • Systemadministrator, Jyllands-Posten A/S, Viby J. (maj 1995 – dec 2002)

 uddannelse og kurser

 

 

 Seminarer og workshops

 Træning

Træning betyder alt for mig. Hvis jeg ikke træner regelmæssigt, bliver jeg sur og tvær. Det at træne og spise sundt, er fundamentet til et godt liv – sådan er det i hvertfald for mig. Jeg har det bare bedst, når jeg føler at jeg er i nogenlunde god form. Nu er det altså ikke sådan at jeg er trænings- eller kostfanatiker… På ingen måde. Med 3 børn, en mand og et travlt og krævende job, så er der ikke meget tid til min egen træning. Derfor træner jeg også med en Personlig Træner, så jeg får trænet optimalt for at undgå skader m.v.

Derudover vil jeg meget gerne løbe. Meget mere end jeg egentlig får gjort. Det bliver meget sporadisk. Én uge kan det bliver 3 gange, den næste måske ingen.  Men det er bare så skønt at komme ud og få lidt vind i håret.

Jeg har de senere år ofte benyttet en Personlig Træner. Jeg gør det for atholde mig målrettet og for at få mest mulig ud af den tid jeg bruger på træning – EFFEKTIVITET. Jeg har haft forskellige mål, blandt andet at tabe nogle kilo efter 3. graviditet, løbe en hurtigere 5 km. Jeg har også haft diverse småskader som krævede speciel træning.Det er rigtig godt med en Personlig Træner, og jeg kan kun varmt anbefale det! Det skaber resultater – Hurtigt. En PT’er finder bare de helt rigtige øvelser, varierer træningen, så det aldrig bliver kedeligt og meget vigtigt: holde én op på aftalerne.

 

 Kost 

Jeg har tabt de samme kilo mange gange. Prøvet alle de kurer der findes. Jeg ved, om nogen, hvordan man taber sig! Jeg har siden jeg var 16 været på kur, altid på jagt efter en mirakelkur der lige kunne gøre kål på de sidste kilo. Det klarede jeg mange gange, men de fleste kg tog jeg på igen.

Problemet er ikke at tabe sig, men at holde vægten bagefter. Det at ændre de dårlige vaner for altid, er den største udfordring. Jeg har langt om længe fundet balancen. Jeg kender mig selv. Jeg ved, hvad der skal til. Jeg ved hvordan du kan få den samme balance.

 

 Samarbejdspartnere

Godt nok er jeg stærk, effektiv og ved en masse, men men men – jeg har erkendt at man er stærkere sammen i et TEAM med gode mennesker med forskellige kompetencer. Derfor har jeg allierede mig med nogle fantastiske og kompetente mennesker som kan hjælpe mig.

København

Århus

 • Fysioterapi/Osteopati – AAO Aarhus Osteopati Ivar Dagsson
 • FOOT-CARE Annette Elkrog, en moderne klinik for fodterapi, som fokuserer på forebyggelse og daglig pleje af fødder. (BOOTCAMP kunder får 15% på behandlinger)
 • BODYCOOL Louise Corneliussen – Bodycool tilbyder godkendte fedtfrysende behandlinger skræddersyet til din krop og dine behov. (BOOTCAMP kunder får 15% på behandlinger)
Dorte Ottosen

Ejer, Cheftræner & Coach

5 GRATIS videoer med trænings-øvelser, du kan lave allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag

5 gratis videoer med træningsøvelser du kan gå igang med i dag

Derudover har jeg en masse spændende tips og tricks om sundhed, træning, kost, motivation,

samt gode tilbud på træning, foredrag, workshop og meget mere. 

Du er nu tilmeldt

Pin It on Pinterest

Shares
Share This