Marlenes livsstilsændring

Vi skal huske at fejre. Vi glemmer det lidt i hverdagen. Det er ok at ta’ armene over hovedet og sige YES!!! MEGA FEDT!! Sådan gjorde jeg da Marlene skrev til mig.

Marlene er deltager på mit BOOTCAMP hold. Hun er bare for sej!

Hun sendte mig en mail for ikke så længe siden. Jeg fik helt gåsehud, da jeg læste den. Det er lige præcis derfor, jeg laver, det jeg gør. Når jeg kan hjælpe kvinder, som Marlene, til at rykke på deres mål. Mit vigtigste job er at støtte, motivere, guide, og skubbe lidt. Det ER muligt at gå efter drømmen.

Marlene skriver:

Kære Dorte,

Jeg er så GLAD! Jeg kan næsten ikke få armene ned (eller op fordi de efter hver træning er mega ømme). Det er der kun én grund til: Fantastisk træning!

Træningen hos dig har virkelig gjort en forskel for mig. Udover det synlige bevis på minus 10 kg, stærkere krop og et par tøj-størrelser ned (What’s not to like) – så er jeg bare blevet en meget bedre mig.

Jeg har mere mentalt overskud og er fyldt med energi. Jeg ELSKER at stå op om morgenen og blive overrasket og glad i låget over, at se mig selv i spejlet, fordi jeg stadig ikke helt har vænnet mig til “min nye krop”.

Det her trænings-sHIIT virker! Jeg er blevet addicted – kommer aldrig til at stoppe igen!

Så vi ses til august 🙂

Og nu til lidt show-off: Jeg vedhæfter lige et par meget synlige beviser for hvor effektivt din træning (samt lidt kost-justering) har været – der er kun hhv. 4 og 5 måneder imellem de to billeder!!

Målet fra start var bare at komme i bedre form og måske smide et par kilo – troede slet ikke at jeg kunne nå så langt på så kort tid.

(Er mega glad og stolt over min genfundne form og figur)

De varmeste anbefalinger og sommerhilsner

// Marlene

bootcamp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak Marlene, fordi du vil dele – du er en kæmpe inspiration!

 

Kunne du tænke dig at gøre som Marlene?

HOLDOVERSIGT

Kom i gang - ring mig venligst op!