Min personlige historie

Jeg har en fantastisk nyhed til dig…

Først vil jeg gerne dele min personlige historie med dig… Måske har du fulgt lidt med på de sociale media måske ikke – jeg lover jeg gør det så kort som muligt…

For 2 år siden blev jeg skilt fra min mand igennem 16 år. Det var en utrolig hård omgang på alle planer; psykisk, fysisk, arbejdsmæssigt og økonomisk. Aldrig har jeg været så langt nede, aldrig har jeg skulle kæmpe så hårdt. Jeg har været helt til tælling og tilbage igen.

En utrolig transformation. Der skulle ædes kameler, ses indad, jeg skulle finde den udgave af mig selv, jeg kunne være stolt af. Jeg ville være et forbillede for mine børn. Jeg holdt hovedet koldt og hjertet varmt. Jeg synes bestemt at det er lykkedes mig, og det er jeg stolt over.

Jeg var nødt til at skrue ned for mine aktiviteter i mit firma, så jeg kunne koncentere mig om at hele og passe på mine 3 børn.

Vi er alle landet godt. Vi har nu en fin aftale om at børnene bor fast i deres barndomshjem. Det er min ex og jeg, der skiftevis flytter ind og ud. Det fungerer rigtig godt. Mine børn er glade, har det godt og trives. Så jeg er lykkelig!

Der er en gave gemt i alt, hvad der sker. Min gave er, at jeg har mødt Henrik, mit livs kærlighed. Han er helt fantastisk. Han gør mig til et bedre menneske, og jeg er dybt taknemmelig hver eneste dag.

“We are healing from suffering only by experiencing it to the full” – Marcel Proust

At blive skilt betød også at jeg var nødt til at finde et mere stabilt job og arbejde 8-16 på et kontor. 4 dage efter jeg satte mig på kontorstolen, fik jeg ondt i nakken, og har nu kroniske smerter. Ingen behandler har kunnet hjælpe mig. Jeg har det bedst, når jeg træner og er i bevægelse. Jeg kan alt, bare ikke sidde/stå stille 🙂

Jeg tror, min krop fik et chok. Efter 5 år som selvstændig personlig træner og coach, hvor jeg var i gang fra morgen til aften, og så til at sidde på en kontorstol hele dagen lang, det var ikke godt. (jeg vidste jo godt, det ikke var det bedste form mig, men jeg gjorde det alligvel) Det er desværre endt med en diskusprolaps. Jeg har lige fået svar fra scanningen i dag.

Jeg er overbevidst om, at i løbet af de næste måneder bliver min nakke tip-top igen. jeg skal fra skrivebordet – ind i træningssalen – bevægelse – bevægelse – bevægelse 🙂

Jeg har heldigvis aldrig sluppet mit firma – min passion. Jeg har trænet mine skønne deltagere på de mange BOOTCAMPS og enkelte PT kunder i perioden.

Det har været så dejligt at mødes med disse dejlige energifyldte mennesker hver uge. Det har især varmet, når det ikke har været så fedt på arbejde.

Det har holdt min indre ild i live – jeg har aldrig tabt modet.

NEW BEGINNINGS 2019

NU skal det være slut med at overhøre kroppens signaler
NU skal jeg lytte til min krop og indre stemme
NU skal jeg handle på det kroppen fortæller mig
NU skal jeg gøre det jeg er bedst til – nemlig hjælpe andre

Jeg har derfor sagt mit job op – og starter igen som fuldtids selvstændig sundhedscoach og personlig træner til januar 2019!

Jeg glæder mig for vildt – og det kribler i min krop – jeg har så mange ting jeg gerne vil tilbyde dig.

Jeg er klar, vil du være med?

Sæt ✔ ved dine mål for 2019

✔ en sundere, stærkere og mere velfungerende krop?
✔ mere energi, overskud og balance
✔ mere glæde, grin og sjov?
✔ smallere livvidde og mindre fedt%?
✔ en smertefri krop?

Vores mål er, at du når dine!

Kom og vær med i vores lille klub – et dejligt samvær med andre.

8 ugers bootcamp fra uge 2-10, 7/1 – 6/3 2019 
(ingen træning i uge 7)

BOOTCAMP man/ons kl. 17.00 

BOOTCAMP man/ons kl. 18.00 

Max 12 deltagere på hvert hold, så vent ikke for længe, før du booker din plads… Holdene er for alle.

EVIGHEDSRABAT
Du får en EVIGHEDSRABAT på 25% fordi du træner eller har trænet hos mig. (Skriv til mig hvis du har trænet med mig før)

Personlige forløb

Det er også muligt at booke et personligt forløb med mig – send mail se evt. mere her – 16 ugers BOOTCAMP 1:1 Deluxe

Du har altid mulighed for at mødes med mig til en uforpligtende snak om hvad der er bedst for dig – RING/SKRIV 5154 1601 / sund@dorteottosen.dk

Kom i gang - ring mig venligst op!