Nye trænere i teamet

Jeg kan med stor glæde præsentere 2 nye trænere i TEAM DORTE OTTOSEN

Vekommen til Marie, som skal være træner på BOOTCAMP, POWERTRAINING samt træne klienter i personlige forløb

Marie er 22 år, fys. studerende og bor i Århus. Selv om hun er en youngstar, så har hun rigtig meget erfaring. Lige fra værnepligtig i Holstebro til eliteroning. Hun træner crossfit, løb og kitesurfing.

Udover studiet og arbejdet hos mig, er hun også at finde hos Hadsten Fysioterapi og træning, hvor hun primært laver massage og træningsplanlægning.Hun har en smilende og smittende personlighed.

Hun har styr på sin træning og jeg glæder mig til at have hende i teamet. Marie starter også som personlig træner. læs mere om Marie her.

 

 

 

 

Nadia som er vores nye boksetræner på BOKSETRAENING M/K – Velkommen også til hende. Jeg har indgået en fantastisk samarbejde med Aarhus Fight Academy, hvor Nadia også er boksetræner. Det er dejligt at vi her i byen kan arbejde sammen på tværs af både områder og brancher.

Nadia er 28 år, Cand.mag. i arabisk- og islamstudier, arbejder bl.a. som projektleder ved Aarhus Kommune.

I 2003 startede Nadia startede ved den daværende landsholdstræner Eigil Jørgensen i Give. I 2007 flyttede hun til Aarhus og startede træningen i Brabrand bokseklub.

I 2012 var Nadia med til at starte Aarhus boxing som er en elite klub og kraftcenter. Nogle af de bedste trænere og landsholdstrænere var en del af centeret.

Nadia undervist i ungdomsskole regi, fitness World både receptionist og underviser i boksning og cirkeltræning, samt i fitnesscenter i Lystrup, undervisning af børnehold og voksenhold.

Nadia har en masse power og god energi og er meget disciplineret. Hendes egen træning har altid været på eliteplan. Både i Give også i Aarhus hvor træneren har været landsholdstræner for kvindeboksning og Gunnar Berg som indtil for nyligt var elite chef ved dansk bokse Union.

 

Begge er på planen fra uge 43.

 

EFTERÅRSPLANEN fra 21/10 – 21/10

BOOTCAMP man/ons kl. 19 – udsolgt (Dorte & Marie)
BOOTCAMP for KVINDER man/ons kl. 20 (1 pladser tilbage) (Dorte & Marie)
BOKSETRÆNING M/K ons/fre kl. 6.30 (Nadia)
FEMININFITNESS fre kl. 16.30  (Kristiane)

POWERTRAINING Lørdag kl. 9.00 (Marie)

 

PEACE, LOVE & LUNGES,
Dorte

Kom i gang - ring mig venligst op!